Aanmelden EHBO-cursus

Coop werkt al jarenlang nauw samen met het Rode Kruis. Samen met onze klanten zamelen we regelmatig geld in voor het Coop Rode Kruis Fonds. Bijvoorbeeld met de Vitaminedeal tijdens de Huishoudbeurs in 2018, de Kanzi appel-actie en statiegeldacties in diverse Coop-winkels. Met de opbrengst financieren we projecten om de buurt te versterken en buurtbewoners zelfredzamer te maken. Het doel van de afgelopen periode? 1000 gratis EHBO-cursussen voor onze klanten!

 • De EHBO-cursussen vinden plaats in ruim 80 Coop-winkels in heel Nederland.
 • Per cursuslocatie zijn er 12 plaatsen beschikbaar. Wanneer er meer dan 12 aanmeldingen zijn bij één Coop-winkel, selecteren we de deelnemers op basis van hun motivatie.
 • De cursus duurt circa 2 uur. Voorafgaand aan de cursus volg je thuis een online module. Deze moet afgerond zijn om aan de EHBO-cursus in de Coop-supermarkt te kunnen deelnemen. Ervaar je problemen met de online module? Neem dan contact op via: ehbo@redcross.nl.

Meld je nu aan voor een EHBO-cursus! Zo maken we samen ’t verschil in jouw buurt.
Inschrijven is mogelijk t/m maandag 26 augustus 2019. Na inschrijving ontvang je uiterlijk voor 3 september 2019* een e-mail of je geselecteerd bent.

*indien de cursus de eerste week van september begint, ontvang je hierover al eerder, minimaal 7 dagen van te voren, bericht.

Persoonlijke gegevens
 • Aanhef *
 • Naam
 • Geboortedatum *

  We vragen je leeftijd omdat er regelmatig alcoholhoudende dranken in onze nieuwsbrieven staan. Om deze reden sturen we je de nieuwsbrief pas toe als je de leeftijd van 18 jaar hebt bereikt. Tevens heb je voor je de leeftijd van 16 jaar hebt bereikt toestemming van je ouders nodig voor het registreren van je gegevens

  Wij mogen je geen alcohol verkopen:
  - wanneer je jonger bent dan 18 jaar, of
  - wanneer je alcohol koopt voor iemand die nog geen 18 jaar is.

  Laat je legitimatie zien als je onder de 25 jaar bent!

  NIX18

Adresgegevens

 • Bekijk hier een overzicht van de momenten waarop de cursussen plaatsvinden: https://mijn.coop.nl/ehbo-cursus-overzicht-tijden
   
  Winkelvoorkeur waar je de EHBO cursus wil volgen
Contactgegevens
Korte motivatie
 • Een motivatie is niet verplicht, maar als er teveel aanmeldingen zijn kunnen we deze motivatie gebruiken om een selectie te maken in de deelnemers.
Mij ook aanmelden voor
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht